mindreverdikomplekser etter fødsel

Leste nettopp at Kendra Wilkilson ikke følte seg noe bra med kroppen hun nå har. Hun fødte barn i desember. Viss du ser litt lengre ned på bloggen min ser du et bilde av henne nesten 2mnd etter fødsel, hvor hun ser utrolig flott ut,. Kendra hadde da trent  masse og gått på diett. Alikavell syns Kendra at hun ikke ser bra ut, og er redd mannen sin skal se på hennes flotte venninner.
 
Etter jeg har født for 2mnd siden ser jo jeg og at kroppen forandrer seg, kanskje blir den aldri slik den var. Det er jo noe man må bli vant med. Jeg føler man kan sammenligne det med puberteten, hvor vi forandrer oss raskt. Mange føler di plutselig har blitt breie og veier mye, mens egentlig ser di flotte ut.

Jeg tror at akkurat som puberteten så må man bare bli vant med at man ser annerledes etter en graviditet. Men syns ikke det er så kjekt selv heller akkurat nå, men tenker at til sommeren ser jeg sikkert OKEY ut, man må jo gi kroppen litt tid til å bli god igjen etter en så hard påkjenning.

Jeg er nok litt mer følsom nå da, viss noen hadde kalt meg stygg eller feit osv nå, så hadde jeg nok brydd meg mer enn før. Nå føler jeg at det kan være sant i blant, men prøver å hive vekk den følelsen jeg har tross alt gått gravid i 9mnd. Men jeg er ikke den mest usikre jenta, har god selvtillitt for det aller meste, men avotil kommer sniker den følelsen seg innpå, så skjønner hva Kendra mener. Bare man ikke lar seg styre av disse unødvendige følelsene
Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Natalie

Natalie

27, Hå

.jeg er ei 25år gammel jente som er mamma til Emma Angelica 1 1/2. Jeg venter en gutt den 27november, gleder meg kjempe masse. Skriver om familielivet og det som interesserer meg ellers.

Kategorier

Arkiv

hits