Bloggere vs Nostalgisk antikk hvitt

Har dere merka at alle bloggere elsker denne stilen. Noen vill ha m,øblene brukt, andre vill ha møblene nye, men gjerne male å skrape litt på di så di ser gamle ut. Resten er nok som meg, kjøper møblene nye og lar det være med det. Jeg regner med at sist gang denne stilen var populær, i antikken i Frankrike var nok ikke møblene slitte, det var jo di rike som eide slike møbler. Så da tror jeg at jeg vill ha møblene til å se nye ut.

Har sett så mange bloggere som har lagt ut bilder av hjemmene deres i antikk hvit, det er en helt utrolig fin mote. Enten man bruker nye eller brukte møbler. Har dere vært inne å sett http://www.anetteshus.com/ , hun har en utrolig god stil. Jeg stjele stilen JA TAKK. Ellers viss man vill se flere med denne stilen, andre stiler også og få tips kan man gå inn på http://norskeinteriorblogger.blogspot.com , en kjempe god side som jeg har blitt kjempe glad i.

Jeg og Tore har kjøpt leilighet som er ferdigbygd til November ca. Så da har jeg byegynt å lete etter hva som passer oss av stiler og interiør. Da har jeg jo falt helt pladask for denne stilen.

Ikea har til og med fått inn møbler og diverse varer i denne stilen, da blir det heller ikke rådyrt. Ikea er en helt genial oppfinnelse. Møblene er både billige og veldig fine samtidig som man kan få gode forsikringer av Ikea til møbler ig interiør som ofte varer mye lengre enn i andre butikker.

her er forskjellige nettbutikker som selger varer og møbler i denne stilen:

http://lobelia.no

http://www.boligfryd.no/

http://www.lunehjem.no

http://www.annasrom.no/


Her er noen bilder fra Ikea av møbler en kan handle i denne stilen:
Én kommentar

Renate`s kreative hjørne

25.03.2010 kl.13:58

Jeg digger den stilen :) jeg skal ha den i det nye huset vårt <3

Skriv en ny kommentar

Natalie

Natalie

27, Hå

.jeg er ei 25år gammel jente som er mamma til Emma Angelica 1 1/2. Jeg venter en gutt den 27november, gleder meg kjempe masse. Skriver om familielivet og det som interesserer meg ellers.

Kategorier

Arkiv

hits