Nokas innspilling og kafetur

I går var jeg i Stavanger med Emma å møtte et par venninner av meg Emma og Elisabeth:-) Vi dro på kafe og koste oss med god drikke. Det var bra hærligt å komme seg litt ut, er ikke like ofte nå fortiden men blir vell mer og mer av det igjen.

Vi fikk også med oss litt av innspillingen av nokas filmen som kommer til høsten. Vi kom midt i innspillingen av skytescenene, kjempe spennende å se. Vi gikk forbi en bil med masse skytehull i, da hadde di blitt ferdig med bilscenen. Ganske skummelt egentlig å gå forbi, å vite at det har faktisk skjedd i virkeligheten, å så midt i stavanger sentrum, med så mange folk.  Så nå må jeg nesten se filmen. Tror den kan bli spennende.
Di som lager filmen tenker visst på alt, utstillingen i hennes og mauritz var til og med forandret til motene i 2004. Jeg kunne aldri blitt regisør hadde aldri kommet på det.

Mens jeg var i Stavanger fikset Tore og hans søsken og hans svigerinne gårdsrommet til foreldrene hans. Ryddet, plantet blomster og la singel på gårdsrommet. Det var en jobb som begynte i 10tiden til rundt 18 om kvelden så di var skikkeli flinke. Foreldrene hans har 30års bryllypsdag i morgen, så det var da gaven. Det var en overaskelse så når di kom heim, så ble di bra overasket og glade. Di hadde gjort en kjempe god jobb, nå ser det så fint ut:-)

2 kommentarer

Jeg trodde fram til de begynte å spille inn filmen at det het "monkasranet" :p men så er jeg ikke fra stavanger da, og jeg fulgte overhode ikke med på nyhetene før :p

Natalie

30.03.2010 kl.19:22

Sandra Jeanette: tja for et par år siden så ble faktisk muk museumet ranet, kan jo hende du blander litt med det:-) men det var ikke så alvårlig da:-D

Skriv en ny kommentar

Natalie

Natalie

27, Hå

.jeg er ei 25år gammel jente som er mamma til Emma Angelica 1 1/2. Jeg venter en gutt den 27november, gleder meg kjempe masse. Skriver om familielivet og det som interesserer meg ellers.

Kategorier

Arkiv

hits