På date med mannen min <3

I dag var jeg og Tore på kino, lillesøstra til Tore passet Emma. Det var så godt å bare være oss to, ikke missforstå nå, elsker å være med Emma, men man får en helt ny energi av bare noen timer vekke:-) Vi dro på kino og så "I love you phillip Morris". Den filmen var bare helt hysterisk morsom, lo så grusomt. Den må dåkker sjå.
        Har slete veldig med hodepine, dundrenes hodepine di siste ukene, i dag er første dagen jeg har slipt å tatt overdose med parasetter, har ikke tatt en eneste en. Håper dette varer:-D veldig godt å ikke føle seg sliten.
        Det fine været hjelper jo også på da, vurderer sterkt å en dag gå til Nærbø. Har ikke bil, og vi bor 7km uttafor nå, så det er en sånn sak man kan sitte å tenke på lenge før man faktisk tar føttene i gang å bare går. Jeg gikk jo den langden hele veien når jeg bodde i Mosjøen, da bodde jeg også 7km fra sentrum. Å det var jo ikke så langt. Må nok overbevise meg selv til at det ikke er langt, å få vekk den latskapen som kommer sigende hver gang jeg sitter å tenker på det hehe.

Nå har jeg forresten blitt blond igjen, sommer snart så da er det mye sjekkere å være blond. Venter på extension som skal komme i posten anyday nå. De ble sendt den 30mars, så burde jo komme snart da. Har vært påske, så det forsinker jo sikkert prosessen litt da. Men kommer sikkert snart.

Nå våkna Emma så snakkes

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Natalie

Natalie

27, Hå

.jeg er ei 25år gammel jente som er mamma til Emma Angelica 1 1/2. Jeg venter en gutt den 27november, gleder meg kjempe masse. Skriver om familielivet og det som interesserer meg ellers.

Kategorier

Arkiv

hits