Emma fikk Vaksine i dag.

Var på tre måneders kontroll i dag. Alt sto kjempe bra til med Emma. Nå er hun 62cm, 6195g og 40,5 rundt hodet. Hun var også veldig flink til å vise alt hun kunne til helsesøstra, sånn når det gjelde motorikken:-)
     Det var også barselstreff samtidig, så fikk pratet litt med hun andre (Henriette) og se hennes lille (Malin). Hun har ei kjempe søt jente. Alltid kjekt å møte andre mødre med barn, spesielt di som har barn i ca samme alder.
   
Så til slutt var det tid for å ta den skrekkslagne sprøyta. Off skrekk og gru, det var ikke kjekt i det hele tatt. Emma hylgrein, skulle til å stoppe da hun så det kom en til, og da visste hun det kom en til sprøyte i foten, å fytti kor ho grein da, etter det var det ikke stopp på grininga. Hun sovna til slutt av utmattelse. Senere da hun igjen våknet, klynket hun litt, etter 1kvarter ble hun helt fortvila, hun hadde nok vondt i foten for den fikk vi ikke røre, da ble det enda verre. Hun har 39 i feber nå, men fikk smertestillende, så forhåpentligvis synker feberen da.
           Så ho har no vært litt syk i dag. Blir nok ei lang natt og for henne og oss. Sitter og skriver mens hun sover, men hun har våkna etter et kvarter flere ganger nå, men så prøver vi igjen, å håper hun klarer sove:-) Syns no ganske synd på henne, har kost å hatt henne i fanget i hele dag, utenom viss noen andre har tatt over så jeg har kunnet spist å slapt av litt jeg og.

Så da har jeg bare brukt 2timer på å skrive dette hehe:p siden Emma er syk og trenger litt ekstra tid nå. Håper hun er god, hvertfall bedre i morra. Men det satser jeg på:-)

Første gang hun er syk, og første gang jeg er mamma. Så man blir vell litt sånn at man kanskje syns ekstra synd på henne. Ikke vet jeg. Men sånn er det vell hos oss som ikke har vært borti dette før.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Natalie

Natalie

27, Hå

.jeg er ei 25år gammel jente som er mamma til Emma Angelica 1 1/2. Jeg venter en gutt den 27november, gleder meg kjempe masse. Skriver om familielivet og det som interesserer meg ellers.

Kategorier

Arkiv

hits