Emma har blitt store jente nå <3 ikke mye baby igjen nå:-O

Hun går rundt nå, hun holder seg enda fast i bord, stoler å alt hun kan finne. Hun er livredd for å slippe seg, men det er no bare bra da, så kan hun bli litt stødigere før hun begynner å gå på egenhånd:-)

Hun har fått 2 tenner nede og to oppe, er visst flere på vei og, kjempe gøy å se hvor hun vokser.

 

Emma å meg på Kafe i sommer med Elisabeth, Tine og Emma (tre gode veninner av meg)
På fredag så var både jeg å Tore ute i lag, lenge siden nå. Er nesten ferdig med å amme så da var det på tide med en tur ut i lag, det tror jeg var godt for oss begge, å mye sjekkere å dra ut i lag enn hver for seg.

Var utkledningsparty, så her har jeg kledd meg ut som Sandy i grease :-D

Håper alt er flott med alle dere som leser her, vi har det utrolig flott fortia.

Snart skal vi flytte inn i vår nye leilighet, den er ikke ferdig bygget enda. Men gleder meg så sykt. Har planlagt innrededninga til minste hjørne. Skal blir drømmehuset mitt. Det er 1etasje, i første etasje og 78kvm2. Perfekt størrelse for oss når vi bare er tre. Syns det er kjempe stress med trapper, og viss det er alt for stort. Alt for lite er også BAD. Men dette er midt i blinken, ikke alt for mange overflater å vaske, samtidig som det er nok plass til alle tingene våre uten at det blir rotete. Hater rot HAAATER DET VIRKELIG, større ryddefrik skal dere lete lenge etter, jeg er et skikkeli listemenneske. Men bare for å ha det sagt, forskjellen på meg å endel andre som har ryddemani er at jeg godtar fullstendig at andre ikke har det, hos meg er det nesten som en hobby, slår musikken på full guffe og koser meg med å rydee/vaske. Mannen min behøver foreks ikke være nøye som meg, ser at mange irriterer seg over andre pga di ikke er ryddige, men folk er forskjellige og det burde man godta:-) Alt for mange som ikke godtar andre mannesker pga forskjeller.

Før jeg ble voksen, under 18, så var jeg verdens største rotekopp da. Rommet mitt så alttid ut som et galehus, og hatet å rydde det. Men hadde sånne rydde kick i blant husker jeg, da skulle alt være perfekt rundt meg. Men jeg klarte aldri å holde det slik, ble lei.... Var jo heller ute med venner eller skrev sanger, så tv, ja sånt:p Men man forandrer seg visst.

En av di viktigste egenskapene hos mennesker syns jeg er å godta at andre er forkjellige å likevell være gode mot dem, hjelpe andre uansett viss en har mulighet for det. Om det bare skulle være å hente en kopp med kaffe, eller økonomisk, barnevakt osv masse rart. Men syns det er så utrolig viktig, å ikke sette seg selv så ufattelig høyt. Man blir så veldig egoistisk av det, heller hjelpe andre. På den måten har man ikke tid til å bekymre seg over en liten kvise, eller et par kilo minus eller pluss. For sånt har ikke egentlig noe å si.

Men nå skal jeg se film, så må dere kose dere masse i kveld:-D det skal jeg å Tore:-D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Natalie

Natalie

27, Hå

.jeg er ei 25år gammel jente som er mamma til Emma Angelica 1 1/2. Jeg venter en gutt den 27november, gleder meg kjempe masse. Skriver om familielivet og det som interesserer meg ellers.

Kategorier

Arkiv

hits