I november kommer nummer 2

Har jo skrevet så lite her i det siste, har vært noe gale me bloggen, men nå klarte jeg endelig å fikse det.

Jeg skal ha en gutt i November, det gleder jeg meg så utrolig til. Er ikke så mye som mangler denne gangen, har det meste fra før. Er helst å handle litt småtteri for kjekt. Jeg var dagmamma fra januar til sommeren, da kjøpte jeg tvillingvogn, en Titanium brukt på finn, å den kommer jeg til å bruke flittig denne gangen også. Måtte bare få tak i en softbag å legge oppi, fikk tak i en brukt carena på finn til en hundrings. Visse ting bruker jeg mye penger på, sko og ytterklær foreksempel, mens vogn som JEG skal trille der gidder jeg ikke bruke en formue. Det som er viktig er at barna har det bra, ei vogn er jeg sterk nok til å trille å hive i en bil uansett, så gidder ikke bruke penger på å få en lettere å alt det der osv. Men selvfølgelig har jeg INGENTING i mot det altså, har man råd, så må man bare bruke.

Jeg handlet disse til han lille i magen her om dagen, stonz. Han kommer jo på kalde vinteren så han må få litt varme på føttene.

du kan handle di nå på salg på http://www.stonz.no , normalt er det en fordel å bestille di fra Canada, men på salg så var ikke det vits.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Natalie

Natalie

27, Hå

.jeg er ei 25år gammel jente som er mamma til Emma Angelica 1 1/2. Jeg venter en gutt den 27november, gleder meg kjempe masse. Skriver om familielivet og det som interesserer meg ellers.

Kategorier

Arkiv

hits