Klar til ny uke

I morgen våkner jeg å Emma ca 7, før vi gjør oss klar for åpen barnehage, et genialt tilbud siden det hadde vært veldig kjipt for en unge uten denne muligheten, da hadde helst alle barn vært tvungen ut i barnehage bare for å ha noen å leke med. Og her i heimen så trenger vi ikke barnehage, så da hadde det jo vært tull å sende henne. Den åpne barnehagen er åpen tre dager i uken, di andre to hverdagene bruker vi til å enten dra på besøk til andre med barn, ellers så må nesten den ene dagen bli satt av til ekstra husarbeid, sånn som en ikke gjør hver dag. Emma er flittig med, og elsker å hjelpe til. Ellers så går vi ut å leker masse, enten i skog å mark, eller på lekeplasser alt ettersom. Hun trenger i hvertfall ikke mindre uteklær enn barnehagebarn for å si det sånn.

Vell og merke så vill jeg poengtere at jeg jobber jeg også, bare litt andre tider enn andre. Jobber kunn kveld og helger, 50-60% varierer litt i mnd. Så da har far fått litt alenetid med Emma i uka. Jeg er jo hjemme halvparten av kveldene likevell så. Nå har jeg desverre blitt sykemeldt da, er høygravid, og bekkenløsning, da ble jobben for tung å gå til etter å ha hatt Emma siden 7 om morgenen, ikke klarer jeg holde meg våken så lenge heller, sluttet ikke på jobb før halv 11 om kveldene. Ble visst for mye akkurat nå, men når jeg ikke er gravid, så er det null problem. Når jeg kommer hjem om kveldene så var jeg likevell våken til 12, og sto opp klokken 7 uten problemer. pluss at jeg også var dagmamma til en annen 1åring. Man blir bare litt søvnig og sliten av å være gravid, kan jo sammenlignes med en 9mnd fjelltur sier forskerne hehehehe. Men det var bekkenløsning som gjorde jobben umulig. Skal innrømme jeg gleder meg til å komme i form igjen, begynne å trene, kunne gjøre husarbeid RASKT, og alltid føle meg i superform. Men jeg nyter også å være gravid, det er virkelig en egen sjarm som en ikke opplever mange ganger i løpet av livet. Må ikke glemme å nyte det en har her å nå. Nei livet det er hærligt.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Natalie

Natalie

27, Hå

.jeg er ei 25år gammel jente som er mamma til Emma Angelica 1 1/2. Jeg venter en gutt den 27november, gleder meg kjempe masse. Skriver om familielivet og det som interesserer meg ellers.

Kategorier

Arkiv

hits