Så forsvinner visst kontantstøtta

Di skriver nå at regjeringa har bestemt det fra og med august 2012. Syns det er veldig kjipt at di prøver å ta i fra oss valget om å ha barna heime med oss mens di er helt små. Lurer på om Emma får fullføre kontantstøtta ut året da hun blir 2 i Januar, eller om hu  mister den i august. Neste mann får den hvertfall bare mens han er 1, viss di ikke fjerner det året og innen den tid, håper ikke det. Di sier jo dette er første steg for å fjerne all kontantstøtte. Vedder på at den åpne barnehagen skal bli vesentligere tommere når dette skjer, mange satser jo på disse pengene. Jeg kommer ikke til å ta barna i barnehagen, det blir faktisk nesten protest mot denne regelen. Kommer til å holde meg til det jeg alltid har sagt, som er at di begynner deltid rundt 3års alderen. Regjeringen snakker om at di er så anti rasistiske, men dem går jo mot kulturen mange har i andre land da, med å ha barna heime mens di er små. For det er jo derfor dem tar vekk kontantstøtta, for å få utlandske kvinner mer i jobb.

Nei kjenner jeg blir litt sur av dette, di prøver på alle måter å ta vekk valgfriheten. JA det finst faktisk noen kvinner og mannfolk som GJERNE vill være ekstra masse heime med barna mens di er små. Er det virkelig så gale, vi jobbde da masse før vi fikk barn og kommer til å jobbe masse når di begynner på skole. Når ungene her begynner deltid barnehage kommer faktisk jeg til å jobbe ca 100 prosent, siden halvparten er kveld og helg, bare at da kommer jeg til å jobbe litt dag også. Nei jeg skjønner virkelig ikke problemet. Det er snakk om 3år av et barns liv, som går kjempe fort.

her er forresten linken hvor jeg leste kontantstøtta skal forsvinne:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2011/artikkel.php?artid=10090128

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Natalie

Natalie

27, Hå

.jeg er ei 25år gammel jente som er mamma til Emma Angelica 1 1/2. Jeg venter en gutt den 27november, gleder meg kjempe masse. Skriver om familielivet og det som interesserer meg ellers.

Kategorier

Arkiv

hits