Min fantastiske dag

I ettermiddag var jeg å Emma på cirkus, det syntes hun var helt konge. Hun var helt overbegeistret og danset til musikken, og ropte når hestene kom, helt spinnvill. Søta mi:-D Hun var kjempe trøtt etter første halvdel så bare å komme seg hjem før det ble sutring, var nok mye opplevelser på en gang ja. Blir nok bare gøyere med årene kan jeg tenke meg. Nå er det kosetid med mannen min. Pizzabakeren pizza, og serien "Collar", skal bli kooooos. Håper livet mitt er like bra som det er akkurat nå for alltid. Jeg tenker hver dag på hvor godt jeg har det, i stedet for å tenke negativt, merker at jeg konstant er en utrolig glad person da, så positiv innstilling til livet er virkelig viktig.

forresten har dere lest boken "the secret"? Den må dere lese, finnes også kurs. Jeg har ikke gjort det, men gjett om jeg skal. Jeg tror helt å fuldent på at man skaper sin egen historie med tankegang, det er psykologisk om man lever et bra eller dårlig liv. Men nå snakker jeg selvfølgelig om mennesker som da også har en mulighet i livet. Ikke om disse stakkars barna som bor i u-land, veldig trist.

her er en link til en omtale om "the secret"

http://www.dagbladet.no/nyheter/2007/11/05/517296.html

 

ha en kjempe fin kveld all i hop

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Natalie

Natalie

27, Hå

.jeg er ei 25år gammel jente som er mamma til Emma Angelica 1 1/2. Jeg venter en gutt den 27november, gleder meg kjempe masse. Skriver om familielivet og det som interesserer meg ellers.

Kategorier

Arkiv

hits