Første kjøretime midt i rushen

I dag har jeg og Emma vært på besøk til dagmamma Ella, så hun kunne leke med andre små barn, siden den åpne barnehagen ikke er åpen i dag. Da lekte hun godt med Martine og Lars Fredrik.

Jeg var på min første biltime i dag, tok den dobbel. Å etter bare sånn ti minutter på traikkskolen, sa han at vi godt kunne kjøre utpå veiene, midt i Sandnes, rett i rushen. Kjente jeg ble skikkelig stressa av alle bilene, og ikke minst syklistene. Men jeg kom aldri på at jeg skulle lære så masse på så kort tid, ikke minst at jeg egentlig  kunne rimelig masse av bare å ha vært passasjer i alle år. Nei det var kanonkjekt, nå er jeg skikkelig gira på å få lappen. I morra kveld tengte jeg å Tore at jeg skulle øvelsekjøre. Så sant vi får noen til å komme å heim til oss og passe Emma en times tid mens hun sover.Vi har storhandling hver Torsdag, er veldig greit å kunn trenge å kjøpe små ting i løpet av uka, som en melk eller et brød. Pluss det er mye lettere å følge budsjettet. Så en ikke trenger smårekne hele tiden på alt, tror det er få som gidder det.
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Natalie

Natalie

27, Hå

.jeg er ei 25år gammel jente som er mamma til Emma Angelica 1 1/2. Jeg venter en gutt den 27november, gleder meg kjempe masse. Skriver om familielivet og det som interesserer meg ellers.

Kategorier

Arkiv

hits