Reise med barn til Paris

Sitter å tenke på neste års familieferie. Lurer på om kanskje Paris er plassen å reise. Neste sommer har jeg en jente på 2 1/2 år, og en gutt på 1/2 år.  Paris tror jeg alle hadde likt.Jeg har lest om masse plasser di siste ukene, som alle i familien kan like. Mannen min er ikke glad i strender så ikke noe poeng å reise til syden da. Jeg er lei av syden opplegget, alle plasser er like. Så vi må finne noe annet, Paris har alt som vi liker. Leste en repotasje i fra www.klikk.no , og jeg ble bare mer inspirert til å reise til Paris, her er innlegget, som heter barnevennlige paris.

 

Jeg tenker vi heller vill ha leilighet, med mulighet til å lage mat, vaske klær, min 1 soverom, med stue, kjøkken og bad. Ser det er mye å velge i mellom til en kjempe god pris. Er ikke så interessert i å bo på hotellrom, da det både er veldig dyrt, og trangt. Ungene legger seg jo klokken 7 ca, og da må vi voksne få ha et eget rom hvor vi kan prate og kose oss videre noen timer til, uten å vekke ungene. Det opptimale er jo to soverom da, så må se om det blir mye dyrere. Har så lyst å reise dit nå. Her er forresten en side som leier ut leiligheter i Paris.

Ikke minst så er det  en kort reise med fly, med småbarn og spesielt di bevegelige kan di fort bli rastløs. Og fly til Paris skal være ganske rimelige også.

Så må man jo snakke med han kjære mannen min om det er av interesse for han. Håper det:-D
4 kommentarer

biebsesnorge

10.09.2011 kl.09:57

Pariiiis <3 Om dere skal til et varmere strøk vil jeg anbefale Lanzarote ! <3

Natalie

10.09.2011 kl.09:59

det må jeg selvfølgelig sjekke ut :-D kjempe glad for alle tips :-D

Anette Røsand

10.09.2011 kl.10:21

Var faktisk akkurat i Paris, det er en VELDIG travell by..kjempefin!! Men sykt travel, jeg var gla for at jeg ikke hadde med dattera mi, ho er 2 år og ho måtte ja..nesten blitt bært hele tida,iallefall i Paris Sentrum. Trafikken der er helt grusom..de kjører som noen svin hele gjengen :/ Så om dere skal til Paris, finn dere en plass utenfor selveste byen..kanskje i nærheten av Disneyland :)

Natalie

10.09.2011 kl.11:21

Anette Røsand:

åja, er jo kjempe kjekt å få vite. ikke kjekt viss trafikken er helt galen. Jeg kommer nok til å bruke tvillingvogna på di begge. Erganske redd generelt for at hun skulle sprunget vekk i store folkemngder o.l ikke minst. Di er jo så raske og impulsive i den alderen. Ja vi får vell lete etter noe litt utenfor, har også hørt at det kan være lurt å finne noe atme disneyland:-) Hørtes ut som en veldig god ide. Typisk at den drømmeplassen skal ha svin til kjørere:-/ må sjekke litt nærmere innpå det:-)

Skriv en ny kommentar

Natalie

Natalie

27, Hå

.jeg er ei 25år gammel jente som er mamma til Emma Angelica 1 1/2. Jeg venter en gutt den 27november, gleder meg kjempe masse. Skriver om familielivet og det som interesserer meg ellers.

Kategorier

Arkiv

hits