Svangerskapsforgiftning

Var hos legen for vanlig rutinesjekk, av babyen i magen uke 28. Da tok dem blodprøve, urintest og vekta, det vanlige. Når jeg da kom inn til legen får jeg vite at det var funnet proteiner i blodet mitt, han tok da blodtrykket mitt og det var visst plutselig skyhøyt. Og jeg hadde gått opp 6kg siden sist mnd. Jeg visste egentlig ikke hva han bablet om, siden jeg ikke akkurat har satt meg inn i hva svangerskapsforgiftelse er. Men har jo funnet ut av det den siste uka. Er visst ikke noe særlig å få det konstantert. Men nå ville legen min sjekke meg etter en uke igjen (I morgen), jeg skjenner jeg gruver meg litt. Håper så at blodtrykket bare er flott, og proteinet vekke. Har hørt om andre, hvor di har tatt en til sjekk og vips så var alt godt. Jeg kan  godt få være en av di.

 

Så ønsk meg lykke til, så må  det nok bli gode resultater.

 


fosteret i uke 29

 

  • Babyen er nå ca 35 cm lang og veier rundt en kilo.
  • Hjertet til barnet slår mellom 120 og 160 slag i minuttet.
AdTech Ad
  • Lungene er ferdige og barnet ligger og trener pustemusklene ved å trekke vann ned i lungene for å fylle dem.
  • Hjerterytmen til babyen ligger nå normalt mellom 110 og 160 slag pr minutt.
  • Barnets hode begynner å få de rette proporsjoner i forhold til resten av kroppen
  • Det produserer fett under huden som brukes som energikile og har en isolerende virkning
  • Fosteret kan åpne øynene nå
  • Hjertet dets slår fortere når den hører stemmen din
  • Det har nokså gode muligheter for å overleve dersom det skulle bli født nå

 

AdTech Ad

8 kommentarer

Michelle- Mamma'n til Arian

12.09.2011 kl.21:41

Hvis det er fare for at det blir verre, prøv å få klart så mye som mulig så fort som mulig. Ei venninne ble forgiftet når hun var 6mnd på vei, og var innlagt fra da og til ungen kom. Så det er virkelig ikke noe å ta lett på. Lykke til, gled deg masse. Et barn er den beste gave man kan få <3

Silje

12.09.2011 kl.21:41

Lykke til! Håper at alt er i orden :)

Grete

12.09.2011 kl.21:50

Ønsker deg riktig lykke til i morgen! Ikke kjekt med tidlig fødsel pga svangerskapsforgiftning! Krysser fingrene for deg!

Lena Marita Landstad Knudsen

12.09.2011 kl.21:57

Lykke til :)
Ønsker deg lykke til i morgen og krysser fingre og tær for at proteinet er borte. Masse lykke til fremover med den lille :) Fikk selv ei pie den 30.08 , gled deg :))

Hege Christine Sørensen

12.09.2011 kl.22:48

Hei

Så artig blogg!! Krysser fingeren for deg og barnet, det er jo altfor tidlig å bli født nå!

Jeg driver litt reklame for min egen blogg! Om du får denne meldingen 2 ganger beklager jeg det, men jeg leser så mange flotte blogger at det noen ganger går litt i surr. Jeg vil at flest mulig skal få glede av tilbudet mitt!!

Jeg er helsesøster og skriver en blogg til ungdom og unge mødre og andre interesserte. Gi meg gjerne tilbakemelding på hva du synes. Om du vil kan du legge meg til som venn!!

Jeg svarer gjerne på spørsmål om du lurer på noe, eller tar opp temaer om flere lurer på det samme.

Hilsen Hege

Natalie

12.09.2011 kl.23:29

Jeg regner med at det å bli innlagt nesten er verste tilfelle. Eller jeg håper det. Liker ikke å bekymret før jeg må. Så tenker jeg skal sove godt i natt, å ta dagen i morgen i morgen;-) Men jeg er bekymret, men liker ikke å ta det negativt før jeg må. Har ei datter på 1år som ikke har begynt i barnehage enda, så hadde vært rimelig krise å blitt innlagt, så det vill jeg ikke tenke på. Men håper no alt går bra, og at ungen får komme når det faktisk er termin:-)

Natalie

13.09.2011 kl.17:45

Nå var jeg hos legen, og kan slappe av enn så lenge. Det har stabilisert seg, og da skulle jeg ikke tenke på det. Selvfølgelig ta det med ro. Men ikke bekymre meg, nivået var så lavt at nå går det helt fint. Di ordinære sjekkene kommer til å være nok, en tar jo prøver hver gang og får vite om noe nytt har skjedd. Så nå er jeg glad:-D

Skriv en ny kommentar

Natalie

Natalie

27, Hå

.jeg er ei 25år gammel jente som er mamma til Emma Angelica 1 1/2. Jeg venter en gutt den 27november, gleder meg kjempe masse. Skriver om familielivet og det som interesserer meg ellers.

Kategorier

Arkiv

hits