Trening etter fødsel

Nå har det visst blitt sånn at jeg har gått opp ufattelig mange kilo, og er enda under 7mnd på vei, 30uker mer pesist. Sist gang gikk jeg bare opp masse siste måneden, da raste alt av, var jo bare vann. Denne gangen stiger vekta jevnt og trutt hele veien, og jeg spiser ikke så masse engang. spiser det en skal av kalorier og spiser stort sett mest lavkarbomat, ellers så er det kun sukker i selskap og et par kosekvelder i uka. Har alltid hatt et par snopekvelder i uka med mannen, uten å gått opp av den grunn. Aktivitet får jeg og nok av, så vekta kan jeg ikke styre. Jeg har hittistil gått opp 23kilo, og i den farta så vet jeg at jeg når 90 kilo (viss ikke dette stopper magisk), jeg får litt noja av å tenke på det. Kommer til å måtte trene helt sykt. Jeg er en av di som aldri kunne godtatt å være overvektig, tenker at jeg har bare et liv (som vi veit om:P). Og det skal nytes, kan ikke nytes viss jeg er overvektig, og med dette høyt blodtrykk, diabetesfare, hjertesykdommer, ikke minst det å se på meg selv. Nei jeg er klar for å bli sprek igjen, ha god helse osv.

Jeg er ikke ovefladisk, vill heller si motsatt. Vill nyte livet, for å nyte livet må en være frisk, da må en holde seg i form ved hjelp av sunn mat, trening og selvfølgelig være fornøyd med det en har i livet (for det meste psykisk).

Men kjenner jeg er sliten av å være så tung nå, men tiden går fort og før jeg vet ordet av det så har jeg et  av livets store mirakler i mine armer. Jeg gleder meg så utrolig masse.

 
fant en lur link til gravide som vill begynne å trene etter fødsel, noen gode råd, jeg visste ikke alt dette, så skal lese mer før fødsel så jeg ikke gjør noen tåpelige feil.

http://nhi.no/foreldre-og-barn/svangerskap-og-fodsel/livsstil/trening-etter-fodsel-24804.html

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Natalie

Natalie

27, Hå

.jeg er ei 25år gammel jente som er mamma til Emma Angelica 1 1/2. Jeg venter en gutt den 27november, gleder meg kjempe masse. Skriver om familielivet og det som interesserer meg ellers.

Kategorier

Arkiv

hits