1 ÅR ER GÅTT <3Siden jeg fikk mitt andre barn Tjerand. Eller den 7 presis blir han 1år. Han er en helt fantastisk gutt, med verdens største smil. Han og storesøster Emma har nå blitt bestevenner med litt knoll og tott tendenser da. Helt utrolig hvor mye di betyr for hverandre, di vill alltid være i lag, når den ene ved en sjeldenhet skal en annen plass med en av oss foreldre en tur, vet ikke den andre helt hvor han/hun skal gjøre av seg. Emma ropte her om dagen i bilen til far "Tjerand, Tjerand datt ut", Tjærand sitter jo alltid i bilsetet ved siden av, plutselig gjorde han ikke det, da ble det full panikk i baksetet, hvor mannen prøvde å roe henne ned. 

For et år siden veide jeg 95kilo, får helt angst av å tenke på det. huff, men var ingen verdens ting jeg kunne gjøre med det, kiloene nektet å stoppe å komme. tenk å legge på seg 37kg, det er jo egentlig bare ufattelig. Nå veier jeg 60 og mega fornøyd med det. Men jeg skal være ærlig, det datt ikke bare av. Jeg begynte å trene med engang, gikk tur med engang, wee`en uka etter fødselen, treningsenter måneden etter. var så redd di kiloene ikke skulle gå av, så turte ikke annet. Kostholdet var jo selvfølgelig også bra, ikke lite siden jeg ammet, men sunt og normalt.

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Natalie

Natalie

27, Hå

.jeg er ei 25år gammel jente som er mamma til Emma Angelica 1 1/2. Jeg venter en gutt den 27november, gleder meg kjempe masse. Skriver om familielivet og det som interesserer meg ellers.

Kategorier

Arkiv

hits