kjøpt oppussingsobjekt

Vi har endelig kjøpt oss et skikkelig hus. vi overtar huset den 19 april. Vi har kjøpt et murhus fra 50 tallet. Gleder meg så masse til å begynne oppussinga og flytte inn. Vi beholder rekkehuset vi har nå til juni så vi får pusset opp det verste før vi flytter skikkelig inn. Det vi skal gjøre før vi flytter inn i juni er nytt bad, nytt gjestedo, ny stue og fikse så oppvaskmaskin går inn på kjøkken.

Her har dere bilder av huset vi skal pusse opp:

    

her er badet hvor alt skal ned inkludert en vegg hvor vi skal inkludere et annet rom inn i badet, det rommet som jeg viser under.

her er stua hvor vegger og, gulv og teppe skal rives, oljeovn ut, nytt av det elektriske (mannen er elektriker, nye lys og hylleveggen i midten males

Gleder meg kjempe masse til å bvegynne dette store prosjektet.

 

4 kommentarer

Siv-Inger

04.04.2013 kl.23:32

Gratulerer og lykke til med prosjektet! Vi pusset også opp bad og stue før vi flyttet inn. Vi tok også soverommene i samme slengen. Nå står yttergang og gang i kjelleren for tur. Kjøkkenet og badet oppe tar vi på 5-6 årsplanen.

A N E T T E ;D

05.04.2013 kl.00:05

Gratulerer så mye og lykke til med oppussing :)

Sandra Jeanette

12.04.2013 kl.01:11

Gratulerer med hus! Gleder meg til å se det ta form! :D

natalieholta

21.04.2013 kl.12:16

tusen takk, dette er knallkjekt :-) Nå har vi begynt også, enda kjekkere :-D Så flinke dere er Siv-inger, vi og begynte vist på soverommene i samme slengen. eller jeg tar soverommene, for hadde ikke så mye å gjøre uansett. Så då gjør vi det ganske likt egentlig.

Og masse tusen takk Anette :-D

Skriv en ny kommentar

Natalie

Natalie

27, Hå

Jeg er 27år gammel. Mamma til Emma Angelica på 3 og Tjerand på 1. Jeg Skriver om familielivet, hus (oppussing), venner, reiser, hobbyer og det som interesserer meg ellers.

Kategorier

Arkiv

hits