Masse riving og shopping

I dag har dagen godt fort, har hatt masse å gjøre. Tore har måtte tatt den største støyten, da jeg må ha ungene samtidig som jeg styrer på, ting går ikke like effektivt da. Men vi har fått kjøpt mdf plater, parkett og utstyr til dette + bestilt tapeter til emma, tjerand sitt soverom og gangen.

 
Men så er det no sånn at i gamlehus så lurer det seg fram uventede ting. I dag reiv jeg ned masse tapet, og under tapeten var det gammelt panel, men ikke fint. Det var spikrer overalt i det, så ikke mye brukende. Og der det ikke var panel var veggen og tapeten gått helt i hverandre, skulle du få av tapeten måtte du også ta av veggen. Vi hadde tenkt å gjøre det enkelt å bare male å tapetsere en vegg. Nå blir det mdf plater på alle veggene utenom veggen vi vill ha tapet på. Men vi viste det kunne dukke opp sånne endringer, pengemssig har det ikke så mye å si, men nå skulle liksom malingen være min jobb og da blir det plutselig mer jobb på Tore da jeg ikke har peiling på å legge mdfplatene.

      

 

 

Her er forresten tapetene vi skal ha, jeg fant ikke Tjerand sin men jeg er kjempe fornøyd med den. Er en vegg med blå tapet, en bård over tapeten med bil, båt, tog osv, og så har jeg kjøpt matchende wallstickers med bil, båt osv til å ha på den blå tapeten, kjøpt på fargerike.

til gangen tapet fra fargerike

 

til Emma sitt soverom, wallstiickers fra kidså.no

 

ELSKER OPPUSSING :-D

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Natalie

Natalie

27, Hå

Jeg er 27år gammel. Mamma til Emma Angelica på 3 og Tjerand på 1. Jeg Skriver om familielivet, hus (oppussing), venner, reiser, hobbyer og det som interesserer meg ellers.

Kategorier

Arkiv

hits