oppussings planlegging

Nå er vi skikkelig i gang i oppussingen, og den går til nå prikkfritt. Men er viktig å ha planlagt alt man skal gjøre, hvordan man skal gjøre det, hva man trenger, og så sette opp budsjett. Ellers blir det fort at man må springe i butikken for småting som gjør at oppussingen går treigt. Nå gjør vi alt sjøl, og det er knallkjekt.

Vi har 200 000kr i denne omgang som skal brukes på oppussing, som skal dekke nytt bad, ny gjestedo, ny stue og 2 nye soverom.Mannen min er elektriker og har også mange kontakter, det som koster er rørleggeren som skal sluttkoble nye rør inn til bad, og se på sluk, men resten gjør vi selv.

Blir nok nye bilder i kveld for da skal jeg å gode venninna mi Liv Marit i huset å male tak på soverom, vill tru stua har komt seg godt innen då. Badet er fullstendig revet, hvor et til rom ved siden av blir endel av badet ogsåbare litt riving igjen så kan man begynne scratch på badet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Natalie

Natalie

27, Hå

Jeg er 27år gammel. Mamma til Emma Angelica på 3 og Tjerand på 1. Jeg Skriver om familielivet, hus (oppussing), venner, reiser, hobbyer og det som interesserer meg ellers.

Kategorier

Arkiv

hits